ПОЛІКУЛЬТУРНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У СИСТЕМІ ОСВІТИ ВИЩОЇ ШКОЛИ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ - Шульга, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається питання значущості полікультурного підходу до навчання іноземних мов в системі освіти вищої школи Великої Британії. Увага зосереджується на мовних програмах британських університетів з урахуванням різноманітності національних підходів в освіті та підкреслюються значення знання студентами іноземних мов для формування єдиного європейського освітнього простору. The article deals with the question of significance of the multicultural approach to the foreign languages teaching within the system of higher education in Great Britain, the attention is paid to the language programmes of British universities considering the variety of national approaches in education and the meaning of students’ foreign languages knowledge for the formation of the common European educational space is underlined.