ІСТОРИКО-ГЕНЕТИЧНІ КОРЕНІ ЕКОЛОГО-ВАЛЕОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Бойчук, Ю. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена вивченню еволюції історичних традицій та стереотипів, генетичного та логічного зв’язків між різними історичними етапами формування еколого-валеологічної культури. The article is devoted to studding the evolution of historical traditions, stereotypes, genetic and logical connections between different historical steps of forming ecological and valeological culture.