РЕФОРМУВАННЯ УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ В КОНТЕКСТІ СВІТОВОГО ДОСВІДУ - Гаєвська, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається проблема реформування управління освітою на місцевому рівні в контексті світового досвіду. The article deals with the problem of educational administration reforming on the local level in the world experience context.