ПРИНЦИПИ МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОГО ПРЕДМЕТА - Гембарук, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті автор розглядає основні принципи моделювання змісту навчання іноземної мови як загальноосвітнього предмета та вказує на шляхи їх реалізації в умовах педагогічних навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. The main principles of modeling the contents of teaching a foreign language as a general educational subject and the ways of their realization in the pedagogical educational establishments of the 1st and 2nd accreditation level are stated in the article.