ПЕРЕВІРКА ЕФЕКТИВНОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ В ПРИВАТНИХ ШКОЛАХ УКРАЇНИ - Дмітренко, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлені основні результати експериментальної перевірки моделі профільного навчання учнів приватних шкіл на основі індивідуального вибору школярем рівня вивчення предмету. The main results of the verification of effectiveness of profile education in Ukrainian private school are published here.