ПРОБЛЕМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ У СПАДЩИНІ М.І. КОСТОМАРОВА (1817-1885) - Дутко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті аналізуються питання, пов’язані з поліпшенням вищої освіти, окреслені у публіцистичній і мемуарній спадщині М.Костомарова. The article deals with questions tied to improving high education, described in publicistic and memoirstic heritage of M. Kostomarov.