ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОЇ МОТИВАЦІЇ У ДОШКІЛЬНИКІВ ДО МАТЕМАТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Зайцева, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті виокремлено та обґрунтовано педагогічні умови формування позитивної мотивації у старших дошкільників до математичної діяльності. Pedagogical conditions for positive senior preschool children’s motivation to Mathematical activity have been detached and substantiated in the article.