ФОРМУВАННЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ - Коберник, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкрито суть поняття «толерантність», педагогічні умови і шляхи її формування в учнів молодшого шкільного віку та вплив інтерактивних технології навчання на формування у них толерантності. The essence of a term «toleration», the pedagogical conditions and ways of its formation in primtary school children and the influence of interactive educational technologies on the formation of their tolerantce have been considered in the akticle.