ФОРМУВАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ У КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ЗАВДАНЬ - Коломієць, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі формування гуманітарної культури студентів технічних ВНЗ у процесі вивчення культурознавчих дисциплін. This article deals with the problem of formation of higher educational technical institutions students humanitarian culture by means of culture-studying subjects.