ПЕДАГОГІЧНИЙ ВСЕОБУЧ БАТЬКІВ ЯК УМОВА СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХХ ст.) - Курчій, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються питання педагогічного всеобучу батьків та форми проведення роботи з ними у другій половині ХХ століття. The article is considered to the questions of pedagogic universal compulsory education of parents and the forms of the work in the second half of XX century.