ФОРМИ ТА МЕТОДИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО КРАЄЗНАВСТВА В ШКОЛІ (з досвіду роботи Бердичівської гуманітарної гімназії № 2) - Мартинюк, М. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються основні аспекти національного краєзнавства, визначено мету, функції та завдання авторської навчальної програми гуртка «Рідний край», подано його орієнтовний план. The article deals with the mare aspects of national country study. The purpose, the functions and the tasks of the author’s educational program «Native Land» are presented here.