САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ЗАСІБ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ WEB-ДИЗАЙНУ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ВУЗУ - Мелешко, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто одну з форм організації індивідуалізації навчання – самостійну роботу студентів. Пропонується виконання завдання зі створення сайту у програмі MS Word для студентів соціально-гуманітарного факультету. Тематика сайту повинна відповідати тематиці профілюючого предмету, що дає можливість студентам побачити необхідність оволодіння web-технологіями для майбутньої професії. In the article one of forms of organization of individualization of studies is considered is independent work of students. The job processing is offered from creation of web-page in the program MS Word for the students of sociallyhumanitarian faculty. The subject of web-page must answer the subject of profiling object. That enables to see students the necessity of capture web-technologies in a future profession.