ПРОБЛЕМА ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Мельник, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Ціль статті полягає в доцільності інтегрування технологій навчання в (торгівельну освіту). Показано, що через дидактичну складову можливе забезпечення інтеграції технологій навчання. The purpose of this article is basis expedience of application of integrative approach to technologies of studies in trade education. It is shown that through a didactics constituent it is possible to carry out integration of technologies of study.