КОЛЕКТИВНА ФОРМА МУЗИКУВАННЯ ЯК ВАЖЛИВИЙ КОМПОНЕНТ РОЗВИТКУ МУЗИЧНО-ВИКОНАВСЬКИХ УМІНЬ ТА НАВИЧОК МАЙБУТНЬОГО УЧИТЕЛЯ МУЗИКИ - Пономарьов, Ю. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається колективна форма музикування як важливий компонент розвитку музично-виконавських умінь та навичок майбутнього учителя музики. The given article covers the actual problems of musical and performing skills and abilities of teachers of music while working in a collective body of music playing.