ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ В УКРАЇНІ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХХ ст.) - Пшеничний, М. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі трудового навчання старшокласників у вітчизняній педагогіці другої половини ХХ століття. The article is devoted to the problem of senior schoolchildren’ labor education in the pedagogical science of Ukraine in the second half of the 20th century.