ОРГАНІЗАЦІЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ ЕКОЛОГІВ У ВИЩІЙ ШКОЛІ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ - Рудишин, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Досліджується проблема і перспектива впровадження Болонського процесу в національну систему вищої екологічної освіти. Підкреслюється важливість іспиту, який виконує контролюючу, навчаючу, виховну і мотиваційну функцію. The problem and perspective of Bolonga Process in the national system of higher ecological education is investigated. Examination importance is emphasized which carries out a control, educational, training and motivated function.