НАПРЯМИ НАБУТТЯ МАТЕМАТИЧНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Сиротенко, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті визначено основні напрями набуття математичних компетентностей та зроблено спробу окреслити перелік основних математичних компетентностей, якими має оволодіти майбутній вчитель початкової школи. This paper considers theoretical aspects of the mathematical competence, main directions of acquisition of mathematical competence and mathematical competence which the student should take.