ЗАСОБИ НАВЧАННЯ АСТРОНОМІЇ У ФОРМУВАННІ СУЧАСНОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО СЕРЕДОВИЩА - Ткаченко, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається проблема визначення системи засобів навчання астрономії як головних складових функціонування навчально-виховного середовища в сучасних умовах. Іn the article the problem of determination of the system of facilities of studies from astronomy as main constituents of functioning an educational-educate environment in modern terms is examined.