ПРОБЛЕМА ДІАГНОСТИКИ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ СТУДЕНТІВ - Хатунцева, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються основні засоби діагностики навчальних досягнень студентів. Особлива увага приділяється тестовим формам контролю знань, вмінь та навичок студентів. The main ways of diagnostics of students’ educational achievements are considered in the article. The great attention is paid to diagnostic testing forms of students’ knowledge and skills.