КУЛЬТУРОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ ІНШОМОВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ - Іванова, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі культурологічного підходу до навчання іноземних мов студентів вищих немовних закладів освіти. The article is devoted to the problem of culture-oriented foreign language learning.