ДІЯЛЬНІСТЬ КОМІСІЇ З ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ У СЕРЕДИНІ ТА КІНЦІ 60-Х РР. ХХ СТ. - Пироженко, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автор розкриває питання діяльності державної комісії з розробки змісту загальної середньої освіти від початку її роботи з 1964 і до кінця 60-х років ХХ століття. The author reveals the topic of state commission activity as to creating the matter of secondary education since the beginning of its work in 1964 and till the end of the 60’s of ХХ century.