ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Пометун, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автор розкриває питання використання інтерактивних технологій навчання у початковій школі, зокрема нагадує особливості проведення інтерактивного уроку. Частково дає відповіді на запитання, які зазвичай ставлять педагоги, коли цікавляться інтерактивними технологіями. The author reveals the problem of the use of interactive technologies of education in primary school and accentuates on the peculiarities of conducting an interactive lesson. She also answers the questions that are usually set by teachers interested in interactive technologies.