ШКІЛЬНА ГЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В ПЕДАГОГІЧНІЙ СПАДЩИНІ С.РУСОВОЇ - Шоробура, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються проблеми шкільної географічної освіти в педагогічній спадщині С. Русової. Аналізується внесок С. Русової у розвиток географічної освіти та методики її викладання. Розглядаються завдання шкільної географічної освіти цього періоду та можливі шляхи їх вирішення. The problems of school geographical education in the pedagogical heritage of S. Rusova are revealed in this article. S. Rusova’s contribution into development of geographical education and geography’s methods of teaching are analyzed. Basic tasks of school geographical education of this period and possible ways of their solution are considered.