ВИХОВАННЯ ТОЛЕРАНТНОЇ ОСОБИСТОСТІ У СВІТЛІ ХРИСТИЯНСЬКОЇ МОРАЛІ - Дрозд, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються актуальні проблеми християнської моралі та виховання толерантності. Автор аналізує причини байдужості та негативізму, що виявляють підлітки у ставленні одне до одного і подає деякі методики корекції. This article consider actual problems of christian moral and education of tolerance. An author analyses the reasons of indifference and negativism, that teenagers expose in attitude toward each other and gives some methods of correction.