СИНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД ЯК ПІДҐРУНТЯ СТВОРЕННЯ СИСТЕМИ ІНТЕГРАТИВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ - Іванченко, Є. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті обґрунтовано використання синергетичного підходу до побудови системи інтегративної професійної підготовки майбутніх економістів. In the article the use of the sinergetical approach to the construction of the system of integrativ professional preparation of future economists is grounded.