ПРИНЦИПИ ТА МЕТОДИ ХРИСТИЯНСЬКОГО ВИХОВАННЯ - Івах, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюються питання принципів та методів християнського виховання, ролі вчителя у релігійному вихованні та вимог до нього. Обґрунтовується доцільність побудови християнського виховання на принципах ненасилля, своєчасності, єдності педагогічних вимог, вимогливості та любові. Наголошується на важливості оптимального підбору методів виховання. Article shows the questions of principles and methods of christian education, teacher’s role in religious education and requirements concerning of him. Expedience construction of christian education is grounded on principles not violence, to the timeliness, unity of pedagogical requirements, demand and love. It is marked on importance of optimum selection of education methods.