РОЛЬ ТА ЗАВДАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ У ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ ТА УКРАЇНІ - Кучай, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається роль та завдання екологічної освіти у Великій Британії та Україні. The article tells about role and tasks of ecological education in Great Britain and Ukraine.