БАТЬКІВСТВО В КОНТЕКСТІ СІМЕЙНОЇ ПОЛІТИКИ У США ТА ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ - Левчик, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається феномен батьківства/материнства крізь призму сімейної політики у США та Великобританії, визначаються його специфічні особливості. Здійснено порівняльний аналіз теоретичних підходів і сучасних характеристик даного феномену у західних країнах. The article deals with phenomenon of parenting (parenthood) in the light of family politics in the USA and Great Britain. The author distinguishes its specific peculiarities and gives comparative analysis of theoretical approaches and contemporary characteristic of parenting in those countries.