ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ СТИМУЛЮВАННЯ САМОВИЗНАЧЕННЯ, САМОРОЗВИТКУ І САМОРЕАЛІЗАЦІЇ КУРСАНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ МНС УКРАЇНИ - Капля, Анатолій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовані педагогічні умови стимулювання самовизначення, саморозвитку і самореалізації курсантів вищих навчальних закладів МНС України у ході їхньої соціалізації. В статье проанализированы педагогические условия стимулирования самоопределения, саморазвития и самореализации курсантов высших учебных заведений МЧС Украины в процессе их социализации. In work principles of pedagogical conditions to stimulate self-self and selfactualization of students of higher educational establishments of Ministry of emergencies Ukraine are analyzed in the process of their socialization.