ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕРАКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ВИКОНАННЯ ПРОЕКТУ - Мартинюк, Веронія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглядається інтерактивна діяльність у процесі творення студентського проекту. Аналізуються особливості: суб’єкт-суб’єктної взаємодії; стимулювання групової роботи; організації активної мовленнєвої діяльності під час проектування. Рассматривается интерактивная деятельность в процессе выполнения студенческих проектов. Анализируются особенности: субъект-субъектного взаимодействия, стимулирования групповой работы; организации активной речевой деятельности в процессе проектирования. Students’ interaction in the process of project activity is being investigated, Subject-subject interaction, group-work stimulation, speech activity management in the process of project performance are being analyzed.