ХАРАКТЕРИСТИКА ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧОНАУКОВИХ ДИСЦИПЛІН У ПІДГОТОВЦІ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ ТЕХНІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Моторна, Леся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті обґрунтовано принципи навчання природничонаукових дисциплін у ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації. Проаналізовані основні напрями реалізації принципу професійної спрямованості природничонаукового навчання в процесі підготовки молодших спеціалістів технічного профілю. В статье обоснованы принципы обучения естественнонаучных дисциплин в ВУЗЕ І–ІІ уровней аккредитации. Проанализированные основные направления реализации принципа профессиональной направленности естественнонаучной учебы в процессе подготовки младших специалистов технического профиля. The article deals with issues of professional approach to natural science as such those ads up to proficiency of young specialists in technical area. Teaching methods providing professional approach to teaching natural science are defined and analyzed in the above-mentioned article.