ДЕЯКІ ПРОТИРІЧЧЯ У ПІДГОТОВЦІ СПЕЦІАЛІСТІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ - Азізов, Талят (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі викладання технічних дисциплін у педагогічних вищих навчальних закладах. Показано, що підходи до викладання технічних дисциплін відрізняються у педагогів та спеціалістів з конкретних технічних дисциплін. Запропоновано приділяти більше уваги викладанню технічних дисциплін у педагогічних вищих навчальних закладах. В статье раскрывается проблема преподавания технических дисциплин в педагогических вузах. Показано, что подходы к преподаванию технических дисциплин отличаются у педагогов и специалистов в конкретных технических дисциплинах. Предложено уделять больше внимания преподаванию технических дисциплин в педагогических вузах. The article is devoted the problem of teaching of technical disciplines in pedagogical higher educational establishments. It is rotined that going near teaching of technical disciplines differ for teachers and specialists from concrete technical disciplines. It is suggested to spare more attention teaching of technical disciplines in pedagogical higher educational establishments.