ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ В ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ - Бербец, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розкрито психолого-педагогічні аспекти проблеми професійної орієнтації учнівської молоді та визначено дидактичні можливості використання інформаційно-комунікаційних технологій в профорієнтаційній діяльності учителів трудового навчання. В статье раскрыты психолого-педагогические аспекты проблемы профессиональной ориентации школьников и определенны дидактичные возможности использования информационно-коммуникационных технологий в профориентационной деятельности учителей трудового обучения. In the article it is exposed psikhologo-pedagogical aspects of problem of professional orientation of student’s young people and certainly didactics possibilities of the use informatively communication technologies in proforientaciyniy activity of teachers of labour studies.