ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПРАЦІ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Волкова, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автор в статі розкриває тенденції розвитку інформаційної культури в суспільстві. Автор в статье раскрывет тенденции развития информационной культуры в современном обществе. The author reveals the tendencies of evolution of informational culture in modern society in the article.