ЗАГАЛЬНОНАУКОВІ ОСНОВИ ІНТЕГРАЦІЇ ЗНАНЬ - Гвоздецька, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розкрито суть понять інтеграція, типи інтеграції, передумови інтеграції, проблеми інтеграції знань, функції інтеграції в навчально-виховному процесі. В статье раскрыты сущность понятия интеграция, типы интеграции, предпосылки интеграции, проблемы интеграции знаний, функции интеграции знаний в учебно-воспитательном процессе. In the article essence of concept is exposed integration, types of integration, pre-condition of integration, problem of integration of knowledges, function of integration of knowledges in to educational-educate process.