АКМЕОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Гладкова, Валентина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розкривається суть та основні аспекти акмеології, методика психолого-акмеологічного проектування в процесі професійного становлення майбутнього фахівця. В статье раскрывается суть и основные аспекты акмеологии, методика психолого-акмеологичного проектирования в процессе профессионального становления будущего специалиста. Essence and basic aspects of akmeologiс opens up in the article, method of the psikhologo-akmeologic planning in the process of the professional becoming of future specialist.