РОЛЬ ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ УЧНІВ СІЛЬСЬКИХ ШКІЛ - Джевага, Григорій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлено можливості застосування дослідницької діяльності для розвитку творчих здібностей учнів загальноосвітніх навчальних закладів сільської місцевості. Визначені ефективні форми та педагогічні підходи організації дослідництва в умовах сучасної сільської школи. В статье отображены возможности применения исследовательской деятельности для развития творческих способностей учеников общеобразовательных учебных заведений сельской местности. Определены эффективные формы и педагогические подходы организации опытничества в условиях современной сельской школы. In the article possibilities of research activity application are reflected for creative capabilities development of pupils’ of general educational establishments of rural locality. Determines effective forms and pedagogical approaches of researcher organization in the conditions of modern rural school.