ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНО-ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Дзюбенко, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У цій статті мова йде про вплив інтерактивних технологій навчання на формування життєво необхідних компетентностей студентів. В этой статье речь идет о влиянии интерактивных технологий на формирование жизненно необходимых компетентностей студентов. This article is about the influence of game classes on the formation of the lifeneeded competentions of students.