ФОРМУВАННЯ ТВОРЧИХ КОМПЕТЕНЦІЙ У МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАСОБАМИ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Драгієва, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто групи компетенцій, проаналізовано умови розвитку творчого потенціалу та здійснення творчості в педагогічній діяльності майбутнього вчителя технологій. Виділено умови, які є необхідними для розвитку творчості майбутніх вчителів технологій. В статье рассмотрены группы компетенций, проанализированы условия развития творческого потенциала и осуществления творчества в педагогической деятельности будущегоучителя технологій. Выделены условия, необходимые для развития творчества в педагогической деятельностибудущих учителей технологий. In the article the groups of jurisdictions are considered. The conditions of development of creative potential and realization of creation in pedagogical activity are analyzed. Conditions, necessary for realization of creation in pedagogical activity, are selected.