ЗМІСТ ТА СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОГО ІНТЕРЕСУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ - Дробина, Сергій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті проведений психолого-педагогічний аналіз сутності і структури професійного інтересу майбутніх учителів технологій. В статье проведен психолого-педагогический анализ сущности и структуры профессионального интереса будущих учителей технологий. Psychological and pedagogical analysis of the nature and structure of professional interest of the future teachers of technologies is given in the article.