ДІАГНОСТИКА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ - Єфіменко, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті наводяться результати діагностики сформованості інтелектуально-творчого потенціалу майбутніх вчителів технологій на етапі констатувального експериментального дослідження. В статье приводятся результаты диагностики сформированности интеллектуально творческого потенциала будущих учителей технологий на этапе констатирующего экспериментального исследования. The results of establishing experimental research of diagnostics of formed intellectually creative potential of future teachers of technologies are presented in the article.