ГЕНДЕРНЫЙ ПОДХОД К РЕАЛИЗАЦИИ МЕЖПРЕДНЫХ СВЯЗЕЙ ЧЕРЧЕНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ - Зеленко, Григорий (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Обгрунтована актуальність і розкриті методичні основи реалізації гендерного підходу в системі техніко-технологічної та графічної підготовки. Запропоновані шляхи вдосконалення міжпредметної взаємодії креслення і технології. Обоснована актуальность и раскрыты методические основы реализации гендерного подхода в системе технико-технологической и графической подготовки. Предложены пути совершенствования межпредметного взаимодействия черчения и технологии. Given base to the actuality and shown the methodical bases of realization of the gender approach within the system of technico-technological and graphic training. Proposed the ways of improving the interdisciplinary intercourse of technical drawing and technology