ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД У ВИГОТОВЛЕННІ ТА ОЗДОБЛЕННІ ДЕКОРАТИВНИХ ТОЧЕНИХ ДЕТАЛЕЙ КАНЕЛЮРАМИ З ДУГОВИМИ ВГНУТИМИ ТВІРНИМИ - Ломницький, Ярослав; Туранов, Юрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглянуто комплексні питання виготовлення канелюрів на поверхні тіл обертання з дуговою твірною в аспекті проектно-технологічного підходу у підготовці майбутніх учителів трудового навчання. Запропоновано технологію виготовлення канелюрів з використанням спеціалізованого пристрою. Рассмотрены комплексные вопросы изготовления канелюров на поверхности тел вращения с дуговой образующей в аспекте проектно-технологического подхода к подготовке будущих учителей трудового обучения. Предложено технологию изготовления канелюров с использованием специализированного приспособления. Тhe complex questions of flute making on the surfaces of rotating objects with arc generatrix are examined in the aspect of the project-technological approach to the training of future Labour Training teachers. The technology of flute making using special device is suggested.