ГОТОВНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ ТВОРЧО-ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ЗДІБНОСТЕЙ - Мироненко, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкривається поняття готовності вчителя технологій до формування творчо-інтелектуальних здібностей учнів основної школи. Дається характеристика програми діагностики готовності майбутніх вчителів технологій до розвитку цих здібностей. В статье раскрывается понятие готовности учителя технологий к формированию творческо-интеллектуальных способностей учеников основной школы. Дается характеристика программы диагностики будущих учителей технологий к развитию этих способностей. The article reveals the concept of readiness teachers of technology to the formation of abridging and intellectual abilities of elementary school students. The article gives a description of diagnostic technology of readiness future teachers of technology to the formation of these abilities.