МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ ПРИ ВИВЧЕННІ ТРАНСФОРМАТОРІВ - Недашковський, Юрій; Кучма, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Обговорюються деякі питання, які стосуються методичних принципів викладання розділу «Трансформатори», як частини курсу «Електротехніка». Обсуждаются некоторые вопросы, касающиеся методических принципов преподавания раздела «Трансформаторы», как части курса «Электротехника». Some questions are discussed, concerning methodical teaching of using in the partition «Transformers», as part of the course «Electrical engineers».