ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ УЧИТЕЛЯ ТА УЧНІВ ЯК СКЛАДОВА ОПТИМІЗАЦІЇ УМОВ ПРАЦІ В ШКІЛЬНИХ МАЙСТЕРНЯХ - Нелюб, Анатолій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті визначено умови до організації робочого місця в шкільній майстерні під час виконання учнями загальноосвітньої школи слюсарних робіт. В статье определены условия организации рабочего места в школьной мастерской во время выполнения учениками общеобразовательной школы слесарных работ. In the article certainly terms to organization of workplace in a school workshop during implementation of general school of bench-works students.