МЕТОД ПРОЕКТІВ У СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ СУЧАСНОГО ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Оршанський, Леонід (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається сутність та зміст проектування як інноваційного методу в дидактиці та методиці вищої школи, а також запропонована система оцінювання проектно-технологічної діяльності, захисту художнього проекту та виготовленого виробу майбутніми вчителями трудового навчання. В статье рассматривается сущность и содержание проектирования как инновационного метода в дидактике и методике высшей школы, а также предложена система оценивания проектно-технологической деятельности, защиты художественного проекта и изготовленного изделия будущими учителями трудового обучения. The article deals with the content of project-method as an innovative method in teaching and methods of higher school. We also propose the system of project and technological activity grading, protection of artistic project and self-made things by future teachers of applied arts.