САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ВАЖЛИВИЙ АСПЕКТ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ З ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Поліщук, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкривається підхід до змісту і організації самостійної аудиторної роботи студентів в умовах кредитово-модульної системи навчання. Пропоноване навчання стимулює студента до дискусій, діалогу як з викладачем, так і між собою, спонукає його бути активним співучасником лекційного виду навчання з технологічної освіти. В статье раскрывается подход к содержанию и организации самостоятельной аудиторной работы студентов в условиях кредитно-модульной системы обучения. Предлагаемое обучение стимулирует студента к дискуссиям, диалогу как с преподавателем, так и между собой, побуждает его быть активным соучастником лекционного вида учения по технологическому образованию. In clause the approach to the maintenance and the organizations independent аудиторной works of students in conditions of credit-modular system of training reveals. Offered training stimulates the student to discussions, dialogue as with the teacher, and among themselves, induces it to be the active accomplice of a lecture kind of the doctrine by technological formation.