ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ПОДГОТОВКА И ЗДОРОВЬЕ: ФОРМИРОВАНИЕ ЗДОРОВОГО ОБРАЗА ЖИЗНИ БУДУЩЕГО УЧИТЕЛЯ - Прокофьева, Марина; Утегенов, Ерлан (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлений комплексний підхід до формування здорового способу життя майбутніх вчителів факультету культури і мистецтв, який полягає в мотивації здорового способу життя, формуванні знань про фактори ризику, вмінь та навичок здоров’язберігаючої діяльності, створення сприятливого освітнього середовища. В статье освещен комплексный подход к формированию здорового образа жизни будущих учителей факультета культуры и искусств, который заключается в мотивации здорового образа жизни, формировании знаний о факторах риска, умений и навыков здравотворческой деятельности, создания благоприятной образовательной среды. In the article complex approach is lighted up to forming of healthy way of life of future teachers of faculty of culture and arts, which consists in motivation of healthy way of life, forming of knowledges, about the factors of risk, abilities and skills of health-keeping activity, creation of favourable educational environment.