НАВЧАННЯ УЧНІВ САМОСТІЙНОМУ ЗАСВОЄННЮ ТЕОРЕТИЧНИХ ВІДОМОСТЕЙ ЯК ПЕРЕДУМОВА УСПІШНОГО РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ГРАФІЧНИХ ЗАДАЧ - Семисюк, Руслан (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті говориться про шляхи вивчення і закріплення нового матеріалу з креслення, варіанти розв’язування графічних задач. Описується самостійна діяльність учнів яка спрямована на розв’язання різних типів творчих задач, а також отримання знань які необхідні для вирішення кожного виду завдань. Про самостійність учнів, як умову необхідну для одержання відповідних знань з курсу креслення. В статье говорится о путях изучения и закрепления нового материала по черчению, варианты развязывания графических задач. Описывается самостоятельная деятельность учеников, которая направлена на развязывание разных типов творческих задач, а также получение знаний которые необходимы для решения каждого вида заданий. О самостоятельности учеников, как условие необходимое для получения соответствующих знаний из курса чертежа. The article tells how to examine and consolidate the new material with drawings, graphics options for solving problems. Self-described students’ activity aimed at solving various types of creative tasks and gain knowledge needed to solve each task. On the independence of students as a condition necessary to obtain relevant knowledge from the course of drawing.